Wysłany: 2017-06-05, 15:56 Mieszkanie od dewelopera?
Właśnie mam zamiar przeprowadzić się do Lublina i poszukuję fajnego mieszkania do wynajęcia. Moją uwagę zwróciły mieszkania od multimel-nieruchomosci.pl i teraz zastanawiam się, czy brać takie mieszkanie od dewelopera, a czy może zdecydować się na takie już używane?
Mam w planach wyprowadzkę ale do Warszawy, też przeglądam oferty bo nie zamierzam w nieskończoność wynajmować mieszkania. Bardzo mi się podoba Wola i osiedle Nowe Odolany, można tam też kupić mieszkanie z wykończeniem na szczęście, to bardzo ułatwia sprawę, nie chciałabym tego robić we własnym zakresie
a ja wolę nowe, o wyższym standardzie bo jak już ma wydać tyle kasy to chcę mieć wymarzone mieszkanie, z podziemnym garażem i wózkarnią, na takim osiedlu jak wybudował Atal na Wilanowie mogłabym mieszkać od zaraz
Mam w planach wyprowadzkę ale do Warszawy, też przeglądam oferty bo nie zamierzam w nieskończoność wynajmować mieszkania.
Przedzwoń sobie do Eugeniusza Jaworskiego 603 195 624 , to jego stronka https://www.jaworski24.pl/pl/ . Świetny pośrednik nieruchomości, mam dwóch znajomych którzy przez jego agencję znalazło swoje wymarzone mieszkania. I szybko działa, na pewno nie będziesz czekać w nieskończoność ;)
Z nowym mieszkaniem nie ma za bardzo pola manewru z wyborem lokalizacji. Z lokalami z rynku wtórnego jest trochę inaczej bo to ja wybieram gdzie chce mieszkać. Dzięki pomocy firmy per modum udało mi się kupić mieszkanie blisko centrum w Warszawie. Firma ta zarządza osiedlem na którym mieszkam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum